Firma Aftale

Blomster

Hvorfor bruge blomster?

En buket eller et flot plantearrangement er med til at forbedre jeres hjem og arbejdsmiljø. Med vor ekspertise kan blomsterne komme til at underbygge og fremhæve indretningen af jeres hjem, reception og kontorer, samtidig med at de skaber en varm og imødekommende atmosfære. Vi tilbyder fast levering af buket eller plantearrangement hver mandag eller efter aftale.

Personalepleje:

Har jeres medarbejdere/kollega fødselsdag, jubilæum eller bare gjort et rigtigt godt stykke arbejde, vækker blomster altid begejstring og er en god måde at sige tillykke eller tak for en ekstra indsats. Har I svært ved at holde styr på jeres medarbejderes mærkedage, hjælper vi gerne. I skal blot sende en oversigt over mærkedagene, så sørger vi for resten.

Firma Aftale

Vangede Blomster leverer løsninger til en lang række firmaer og offentlige institutioner. Vores mest populære bestillinger er friske blomster og buketter til kontorer, samt borddekorationer i form af  vin, chokolade og brugskunst til arrangementer og firmafester. Vi kan skræddersy jeres ønsker  til enhver lejlighed. 

Vi kan f.eks. tilbyde løsninger til:

  • Mødelokaler, kontor eller kantine
  • Receptioner
  • Jubilæer
  • Ansatte
  • Nye kunder eller pleje af kunderelationer
  • Begravelser
  • Restauranter
Vi kører selv ud med bestillinger i  hele Storkøbenhavn. Det betyder, at I har mulighed for at sætte et personligt præg på det, I sender ud - med for eksempel et håndskrevet kort skrevet på jeres firmas brevpapir. Hvis I bestiller dagen i forvejen, kan vi næsten opfylde alle ønsker, idet vi hver morgen henter friske blomster på Grønttorvet og derfor har mulighed for at købe lige netop de blomster I ønsker. De flester firmakunder bestiller efterhånden over Internettet via e-mail eller vor hjemmeside.
Levering i hele København og omegn.
Bestil online 24 timer i døgnet,
og få din levering allerede dagen efter.
X